Pagrindinis > Dėmesio! > Bus ribojamas patekimas į Marijampolę

Bus ribojamas patekimas į Marijampolę

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) informuoja, kad įgyvendinant LR Vyriausybės nutarimo „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ pakeitimus savaitgaliais ir švenčių dienomis bus ribojamas įvažiavimas ir išvykimas iš Marijampolės. Eismo ribojimai bus taikomi gruodžio 18–20, 23–27 d. ir nuo gruodžio 31 d. iki sausio 3 d.

👮𝐊𝐞𝐥𝐢𝐮𝐨𝐬𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐬 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞̇𝐬 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐢

Savivaldybei priklausančiuose keliuose, devyniose vietose, bus įrengti eismo kontrolės postai, kuriuose dirbantys policijos pareigūnai turės teisę be svarbios priežasties neleisti kirsti patikros posto išskyrus atvejus, kai vykstama: į savo gyvenamosios vietos savivaldybę; į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę dėl artimųjų giminaičių mirties; į darbą (darbo reikalais), kai darbo vieta yra kitoje savivaldybėje; į aptarnaujančius tarptautinius keleivių maršrutus oro, jūrų uostus, autobusų stotis ar iš jų; dėl sveikatos priežiūros paslaugų; dėl kitų objektyviai pagrįstų neatidėliotinų priežasčių, kai vykimas į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę yra neišvengiamai būtinas. Šis ribojimas netaikomas asmenims – vienos šeimos ar vieno namų ūkio nariams, vykstantiems į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę, kurioje turi nekilnojamojo turto, priklausančio vienam iš šeimos ar namų ūkio narių nuosavybės teise.

Marijampolės AVPK informavo, kad be patikros postų bus taikomos ir kitos judėjimo kontrolės priemonės, o mobilūs policijos postai gali atsirasti ir neskelbiamose vietose.

Marijampolės savivaldybės administracija prašo gyventojų supratimo bei gerbti teisėtus policijos pareigūnų reikalavimus. Laikini nepatogumai, kuriuos gali sukelti šie judėjimo apribojimai, padės išvengti žymiai didesnio masto suvaržymų ateityje.

▶Daugiau atsakymų į dažniausiai užduodamus klausimus ieškokite https://bit.ly/3gQwRo5

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE