Pagrindinis > Regione > Mes ir įstatymas > Padėkos Marijampolės pareigūnams

Padėkos Marijampolės pareigūnams

Birželio 6 dieną Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (aps. VPK) viršininkas Skirmantas Andriušis gavo raštą iš Marijampolės kolegijos, kuriame direktoriaus pavaduotoja akademinei veiklai Irena Sviliuvienė dėkoja policijos pareigūnams: „2014 m. gegužės 19-30 dinomis Marijampolės kolegijoje vyko „Erasmus“ intensyvi programa „DESI-3: Mokyklos tobulinimas, plėtojant inkliuzyvų ugdymą“. Joje dalyvavo studentai ir dėstytojai iš Sakarya universiteto (Hendek, Turkija), Kirikkale universiteto (Kirikkale, Turkija), Guarda Politechnikos instituto (Guarda, Portugalija), Valladoli universiteto (Palencia, Ispanija), Kristianstad universiteto (Kristianstad, Švedija) ir Marijampolės kolegijos.

Įgyvendinant šią intensyvią programą, neišvengta ir nenumatytų probleminių situacijų: gegužės 19 d. viena studentė iš Turkijos, pasinaudojusi bankomato paslaugomis, paliko savo piniginę su pinigais prie bankomato. Apsižiūrėjusi nedelsdama kreipėsi į Marijampolės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Šią keblią problemišką situaciją profesionaliai ir sėkmingai padėjo išspręsti Marijampolės aps. VPK Kelių policijos skyriaus kelių policijos 2-ojo būrio vyresnieji patruliai Remigijus Samsanavičius ir Dovydas Venckauskas (paliktus pinigus pasisavinę trys jaunuoliai buvo operatyviai sulaikyti, visi pinigai grąžinti studentei iš Turkijos).

Reiškiame dėkingumą už jūsų darbuotojų profesionalumą, veiksmingą veiklą ir supratingumą. Esame laimingi, kad kartu su mūsų svečiais patyrėme Lietuvos policijos atsakingumą, operatyvumą ir jaučiamės saugūs“.

Birželio 12 dieną į Marijampolės aps. VPK policijos komisariate vykusį rytinį pasitarimą atvykusi Marijampolės kolegijos Tarptautinių ryšių ir marketingo skyriaus vedėja ir lektorė Vida Vilkienė dar kartą padėkojo visai policijos bendruomenei: „Esame labai dėkingi. Iš pradžių po šio įvykio buvo neviltis, vėliau – džiaugsmas ir pasididžiavimas, kuris iki šiol neišnyksta. Esame saugūs – patyrėme ne tik mes, bet ir Marijampolėje viešėję užsieniečiai studentai bei dėstytojai, kurie šia žinia pasidalins savo šalyse, o ypač Turkijoje“. V. Vilkienė įteikė padėkas Kelių policijos skyriaus pareigūnams Remigijui Samsanavičiui bei Dovydui Venckauskui.

Marijampolės aps. VPK informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE