Pagrindinis > Dėmesio! > Marijampolė pasitinka Kalėdas. Kurk šventinę nuotaiką ir dalyvauk kalėdinės aplinkos konkurse!

Marijampolė pasitinka Kalėdas. Kurk šventinę nuotaiką ir dalyvauk kalėdinės aplinkos konkurse!

 

Devynmyliais žingsniais artėjant gražiausioms metų šventėms kviečiame marijampoliečius puošti savo aplinką ir kurti šventinę Kalėdų nuotaiką.

J. Basanavičiaus aikštėje jau puikuojasi 12 metrų kalėdinė puošmena „Saugiausia Lietuvos eglė“, kurią puošia margaspalviai atšvaitai. Kalėdinė eglė mus džiugins iki sausio 6 d. – Trijų Karalių šventės.

Marijampolės savivaldybės administracija skelbia Kalėdinės aplinkos kūrimo konkursą, kuriame kviečiame aktyviai dalyvauti įmones, įstaigas ar organizacijas, individualių namų savininkus, daugiabučių namų gyventojus ir bendrijas, gyventojų bendruomenes.

Konkurso komisija apžiūrės ir vertins objektus pagal šias penkias grupes: individualių ir daugiabučių namų, verslo įmonės, švietimo ir ugdymo įstaigos, daugiabučių namų balkonai, langai ir vitrinos. Vertinimo kriterijai – originalumas, išradingumas, kūrybingumas, puošybos kompleksiškumas, stiliaus vientisumas, puošybos stiliaus atitikimas puošiamų patalpų ar erdvių paskirtį, objekto patrauklumas šviesiu ir tamsiu paros metu, objekto matomumas. Konkursas prasideda lapkričio 26 d. ir tęsis iki 2015 m. sausio 6 d. Laukiant Trijų Karalių šventės bus įvertinti ir išrenkami gražiausiai, originaliausi, estetiškiausi ir išradingiausi papuošti objektai kiekvienoje dalyvių grupėje. Nugalėtojų laukia savivaldybės vadovų padėkos ir dovanos.

Nuoširdžiai kviečiame konkursui registruotis arba pasiūlyti pastebėtą gražią kalėdinę puošmeną iki gruodžio 19 d tel. 90 036 arba el. paštu reklama@marijampole.lt. nurodant papuošto objekto pavadinimą ir adresą.

Būkime iniciatyvūs, kūrybingi ir kuo puošniau padabinkime savo miestą, kad šviesusis Kalėdų laukimas pripildytų mūsų širdis gerumo ir šventinės nuotaikos.

Danguolė MICUTIENĖ

Viešųjų ryšių tarnybos vyriausioji specialistė

Redakcijos archyvo nuotrauka.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE