Pagrindinis > Naujienos > „𝐒𝐞𝐧𝐣𝐨𝐫𝐮̨ 𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨 𝐝𝐢𝐞𝐧𝐨𝐬 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞̇𝐬 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐨𝐬 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐬“ 𝐥𝐚𝐮𝐤𝐢𝐚 𝐥𝐚𝐧𝐤𝐲𝐭𝐨𝐣𝐮̨

„𝐒𝐞𝐧𝐣𝐨𝐫𝐮̨ 𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨 𝐝𝐢𝐞𝐧𝐨𝐬 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞̇𝐬 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐨𝐬 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐬“ 𝐥𝐚𝐮𝐤𝐢𝐚 𝐥𝐚𝐧𝐤𝐲𝐭𝐨𝐣𝐮̨

Nuo šių metų balandžio 6 d. Marijampolėje duris atvėrė VšĮ Lietuvos reabilitacijos ir slaugos centro įsteigtas naujas „Senjorų avilio dienos socialinės globos centras“, kuriame yra laukiami visi senjorai bei senyvo amžiaus asmenys su sunkia negalia.

Dienos socialinės globos centre asmenims bus teikiamos laisvalaikio ir užimtumo, savarankiškumo, socialinių ir komunikacinių įgūdžių ugdymo, sveikatinimo, maitinimo ir kt. paslaugos. Čia kiekvienam atėjusiajam bus sudaromos sąlygos saviraiškai, savo sugebėjimų ir pomėgių realizavimui bei geram laiko praleidimui.

Tai vieta, kurioje nė vienas nesijaus vienišas, čia bus kuriama teigiama emocinė aplinka bei užtikrinami pasitikėjimu ir pagarba grįsti santykiai.

Į dienos socialinės globos centrą žmogus gali patekti su asmeniniu finansavimu arba kreipdamasis į savo seniūniją pagal gyvenamąją vietą ir pristatęs reikiamus dokumentus bei gavęs teigiamą savivaldybės sprendimą dėl dienos socialinės globos finansavimo.

Laukiami visi senjorai bei senyvo amžiaus asmenys su sunkia negalia. Juk tik kartu prasmingai praleistas laikas praturtina mūsų gyvenimą.

Kilus klausimams susisiekite tel. 8 681 11 147 arba el. p. dienoscentras@lrsc.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE