Pagrindinis > Namai > Būstas > Kokiomis savybėmis pasižymi kombinuoti bei netiesioginio šildymo vandens šildytuvai?

Kokiomis savybėmis pasižymi kombinuoti bei netiesioginio šildymo vandens šildytuvai?

Dražice boileriai – aukštos kokybės bei racionalios kainos derinys, džiuginantis jų savininkus ilgus metus. Šiandien susipažinsime su dviejų „Dražice“ vandens šildytuvų tipais, t. y., kombinuotais bei netiesioginio šildymo vandens šildytuvais.

Kas yra kombinuoti vandens šildytuvai?

Kombinuoti vandens šildytuvai – tai įrenginiai, kurie  vandenį šildo, panaudodami elektra bei termofikacinį šildymo sistemos vandenį. Toks vandens šildymo būdas daro šiuos vandens šildytuvus itin praktišku pasirinkimu gyvenamųjų namų savininkams.

Kokiais privalumais pasižymi kombinuoti vandens šildytuvai?

Visų pirma, kombinuoti vandens šildytuvai garsėja savo galia, patvarumu bei ilgaamžiškumu. Pasirinkus tokį vandens šildytuvą galėsite būti tikri, kad jis Jums be jokių kaprizų tarnaus ilgus metus, o karštas vanduo vienu metu lengvai pasieks ir kelis vartotojus. Ši savybė – tai vienas dažniausiai įvardijamų kombinuotų vandens šildytuvų privalumų, suteikiančių ženkliai daugiau patogumo vartotojams.

Ekonomiškumas yra dar vienas iš kombinuotų vandens šildytuvų privalumų. Dėl savo specifinių ypatybių šie įrenginiai sunaudoja ženkliai mažiau elektros energijos.

Žinoma, negalima pamiršti ir to, kad kombinuoti vandens šildytuvai yra tikrai išmanūs. Jie, pavyzdžiui, geba prisiminti kiekvieno namų gyventojo įpročius, susijusius su karšto vandens naudojimu bei „nustatyti“, kuriuo paros metu Jūs sunaudojate mažiausiai karšto vandens: tuo laiku pats šildytuvas sumažins vandens temperatūrą, taip taupydamas elektros energiją.

Kombinuoti vandens šildytuvai idealiai atliepia visų poreikius. Juos nesunku pritaikyti įvairiausio interjero patalpose ir, esant reikalui, prijungti prie saulės kolektorių, šilumos siurblių bei katilų.

Kas yra netiesioginio šildymo vandens  šildytuvai?

Vandens šildytuvai, kurie vandens šildymui naudoja išorinius šilumos šaltinius, yra vadinami netiesioginio šildymo vandens šildytuvais. Pažymėtina, kad išoriniai šilumos šaltiniai gali būti įvairūs, t. y. saulės kolektoriai, šilumos siurbliai, dujiniai katilai.

Kokiais privalumais pasižymi netiesioginio šildymo vandens šildytuvai?

Netiesioginio šildymo vandens šildytuvai pašildo vandenį greitai, nors paties katilo temperatūra gali būti ir žema. Šie vandens šildytuvai taip pat yra vertinami dėl jų efektyvumo, ekonomiškumo bei kitų rodiklių. Netiesioginio šildymo vandens šildytuvai taip pat itin ilgaamžiai, praktiškai negendantys ir saugūs eksploatuoti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE