Pagrindinis > Kitos temos > Personalo atrankos paslauga – tai, ko jums reikia

Personalo atrankos paslauga – tai, ko jums reikia

Emplonet personalo atranka – paslauga, įgalinanti kokybiškus pokyčius kiekvienoje organizacijoje. Kvalifikuotas bei motyvuotas personalas yra didžiausia kiekvienos organizacijos vertybė, nes jo dėka net ir sudėtingiausi procesai vyksta ženkliai greičiau, paprasčiau, o išsikelti tikslai visada yra laiku ir tinkamai realizuojami.

Ar verta patikėti personalo paieškos bei atrankos procesus partneriams iš šalies?

Atsakymas yra vienareikšmiškas – verta. Personalo paieška bei atranka iš tikrųjų nėra paprastas procesas, ypač turint tikslą pritraukti bei atrinkti tinkamiausius kandidatus, todėl specialistų, turinčių didžiulį šios srities žinių bei patirčių bagažą, įsitraukimas ženkliai palengvina visus procesus bei užtikrina galimybę komandą papildyti tinkamais specialistais. Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad partneriai iš šalies ne tik padės sustiprinti Jūsų komandą tinkamais specialistais, bet ir suteiks Jums žinių, padėsiančių geriau suprasti darbo rinkoje vyraujančias nuotaikas, potencialių darbuotojų lūkesčius bei sustiprinti organizacijos, kaip darbdavio, vertės pasiūlymą. Kitaip tariant, naudų paketas, kurį gaunate į pagalbą pasitelkę personalo atrankos agentūrą, yra maksimaliai subalansuotas Jūsų naudai.

Tinkamų kandidatų pritraukimui yra būtina aiški strategija bei laiku atlikti „namų darbai“

Tik tais atvejai, kai nežinai, ko ieškai, galima ieškoti be jokios taktikos ir strategijos. Žinoma, tokios paieškos rezultatai retai džiugina, nes neatneša norimų pokyčių. Siekiantiems maksimalaus rezultato būtina atlikti „namų darbus“, t. y., išanalizuoti darbo bei organizacinę kultūrą, išgryninti realius organizacijos poreikius, susijusius su naujais komandos nariais, bei turėti aiškią viziją, kokiomis savybėmis pasižymintis specialistai geriausiai atlieptų visos organizacijos filosofiją ir t. t.. Pasitelkus į pagalbą personalo atrankos agentūrą, visos šios užduotys atrodys ne tokios ir sudėtingos: personalo atrankos agentūros specialistai padės išgryninti poreikius bei atliks visas būtinas analizes. Partneriai, padedantys personalo atrankos procesuose, taip pat sudaro tinkamiausią talentų paieškos, pritraukimo bei vertinimo strategiją, todėl Jums tuo rūpintis taip pat poreikio nebus.

Profesionalus darbo skelbimas – svarbus įrankis pritraukiant trokštamus kandidatus

Darbo skelbimų ruošimui labai dažnai nėra skiriama deramo dėmesio, pvyzdžiui, nformacija pateikiama neaiškiai, nekoncentruotai ir pan. Specialistai, dirbantys personalo paieškos bei atrankos srityje, vienbalsiai tvirtina, kad profesionalus darbo skelbimas yra būtinas, jeigu norite patraukti tinkamų potencialių kandidatų dėmesį. Gera žinia yra ta, kad Jums patiems nereikės gilintis į profesionalaus darbo skelbimo parengimo subtilybes, nes jų rengimu bei platinimu socialinėje medijoje bei didžiausiuose darbo skelbimų portaluose pasirūpins Jūsų partneriai iš personalo paieškos bei atrankos agentūros.

Gautų gyvenimo aprašymų atranka ir kompetencijų vertinimas

Personalo atrankos specialistai patvirtins, kad tinkamų kandidatų atranka yra laikui imlus procesas. Nemažai laiko reikalauja ne tik gautų gyvenimo aprašymų vertinimas bei atrinkimas, bet ir atrinktų kandidatų kompetencijų vertinimas. Pažymėtina, kad personalo paieškos bei atrankos agentūros kandidatų kompetencijas vertina pusiau struktūruoto interviu metodu, asmeninių savybių, komandos vaidmenų ir vertybių vertinimui pasitelkia UNLOCK testus, o esant reikalui bei būsimam darbdaviui pageidaujant, atlieka ir holistinį vertinimą Tripod testais. Pažymėtina, kad Jums, kaip būsimam darbdaviui, partneriai, padedantys Jums darbuotojų paieškos bei atrankos procesuose, pateikia tik geriausiai Jūsų poreikius atitinkančių specialistų kandidatūras, suorganizuoja Jūsų susitikimus, o, esant reikalui ir Jūsų norui, kartu su Jumis dalyvauja susitikimuose su kandidatais. Daigiau informacijos apie darbuotojų paiešką bei atranką, pasitelkiant personalo atrankos agentūrą, rasite, sekdami šią nuorodą: https://emplonet.lt/klientams/darbuotoju-paieska-ir-atranka/.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE