Pagrindinis > Naujienos > Aštri moliūgų sriuba

Aštri moliūgų sriuba

 

Mums reikės:

500 g moliūgo,

4 vnt bulvių,

1kubelio vištienos sultinio,

1 vnt morkos,

1vnt svogūno,

100 g rūkytos šoninės,

1arbatinio šaukštelio čili pastos,

180 g lydyto sūrelio su kumpiu.

Gaminimo eiga

Moliūgą, bulves nulupame, supjaustome kubeliais, užpilame vandeniu, įdedame sultinio kubelį ir verdame, kol suminkštės. Šoninę pakepiname su svogūnu ir supjaustyta morka, sudedame į sriubą, paverdame keletą minučių, nukeliame nuo ugnies, dedame lydytą sūrelį bei čili pastą. Viską sutriname blenderiu, pakaitiname 1 min., patiekiame su skrudintos duonos riekele.

Rita ČIUPLIENĖ

Rita ČIUPLIENĖ, baigusi virėjos-padavėjos specialybę Marijampolės profesinio rengimo centre, P. Armino pagrindinėje mokykloje dirbo virėja. Kulinarija jai – tai menas, kurio galima mokytis visą gyvenimą. Moteris mielai sukasi virtuvėje, jai patinka išbandyti naujus receptus, kurti naujus patiekalus. Rita įsitikinusi, jog tik namuose gamintas maistas „kvepia“ meile.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE