Antradienis, 3 gruodžio, 2024
Daugiau
    PagrindinisNaujienosAštrus kiaulienos troškinys trintų pomidorų padaže

    Aštrus kiaulienos troškinys trintų pomidorų padaže

     

    Reikės (4 porcijoms):

    500 g kiaulienos – mentės arba kumpio,

    vienos vidutinio dydžio morkos,

    vieno svogūno,

    4 skiltelių česnako,

    vienos paprikos,

    vieno indelio konservuotų trintų pomidorų,

    4–5 šaukštų „Salsa“ padažo,

    dviejų šaukštelių garstyčių,

    aliejaus,

    druskos,

    maltų juodųjų pipirų,

    rozmarino šakelės,

    aštrių grilio prieskonių.

    Kiaulieną supjaustome plonomis juostelėmis ir trumpam pamarinuojame garstyčių, smulkinto česnako, rozmarino, aštrių grilio prieskonių ir aliejaus mišinyje. Ant keptuvės pakepiname susmulkintus svogūną, morką bei papriką. Apskrudus daržovėms, į keptuvę sudedame marinuotos kiaulienos juosteles ir pakepinę apie 7–10 min. užpilame konservuotų trintų pomidorų tyre. Troškinį pagardiname „Salsa“ padažu (namuose turiu savos gamybos), maltais pipirais, druska. Įpilame pusę samčio buljono ar vandens ir viską troškiname apie 35–40 min., kol mėsa bus minkšta. Baigus troškinti, troškinį dedame į atskirą lėkštę – nesinori juk, kad pomidorų padaže paskęstų garnyras su salotomis. Aš troškinį paruošiau su bulvėmis ir šviežių kopūstų salotomis – jūs galite rinktis savo variantą. Skanaus! Visko nesuvalgėte? Ne bėda! Rytojaus dieną šį troškinį pašildius galima užpilti ant virtų makaronų ir užtarkavus gabalėlį Parmezano sūrio gausis dar vienas įdomus patiekalas.

    16990738_1442861215755814_1518780867_o

    untitled-1

    PARAŠYKITE KOMENTARĄ

    Prašome parašykite savo komentarą
    Prašome parašykite savo vardą

    SAVAITĖS SKAITOMIAUSI

    spot_img

    SAVAITĖS CITATA

    Frydrichas Nyčė

     „Kuo aukščiau skrendame, tuo mažesni atrodome tiems, kurie nemoka skristi." Laimos Grigaitytės nuotrauka.

    RENGINIAI

    spot_img
    spot_img
    spot_img