Pagrindinis > Naujienos > Patarimai, kaip internetu įsigyti tobulą suknelę vasarai

Patarimai, kaip internetu įsigyti tobulą suknelę vasarai

 

Pavasario ir vasaros sezonai – švenčių gausos metas. Vestuvės, išleistuvės, gimtadieniai, festivaliai – šiuo laikotarpiu daugeliui moterų prireikia ne vienos naujos suknelės. Vienas lengviausių sprendimų yra drabužiai internetu. Suknelės elektroninėse parduotuvėse pasižymi itin didele įvairove. Be to, šiuolaikiškas apsipirkimo būdas pasižymi išties naudingais privalumais – tereikia žinoti, kaip jais pasinaudoti.

Kodėl verta drabužius įsigyti internetu?

Išvysti šventėje kitą moterį, vilkinčia identiška suknele – nemaloni staigmena. Elektroninės parduotuvės pasižymi ypatingai plačia pasiūla, tad galimybių rasti čia originalų drabužį yra daugiau. Be to, dažnai pastebimas akivaizdus kainų skirtumas – perkant internetu sutaupoma. Mažiau išlaidų patiriama ir išvengus blaškymosi po skirtingas fizines parduotuves, prekybos centrus.

Vis dėlto apie pirkimą internetu spaudoje galima rasti nemažai neigiamų atsiliepimų. Kai kurie teigia, kad elektroninėse parduotuvėse įsigyti drabužiai yra netinkamo dydžio ar nekokybiški. Tokių grėsmių galima lengvai išvengti prekybos vietos ir suknelės paieškai skyrus daugiau dėmesio.

9 patarimai, kaip sėkmingai apsipirkti internete:

  1. Atidžiai perskaitykite prekių grąžinimo ir keitimo taisykles. Drabužiai internetu (suknelės, kelnės, palaidinės, sijonai ir kiti) pasižymi tam tikru galimybės grąžinti, pakeisti terminu. Paprastai jis siekia kelias savaites (14 dienų). Įsitikinkite, kad netinkamo dydžio drabužio grąžinimas Jums nieko nekainuos.
  1. Žinokite tikslius savo matmenis. Verta tiksliai išsimatuoti visas drabužio pasirinkimui reikšmingas kūno dalis. Svarbus tiek ūgis, tiek rankų, liemens, kojų ar kitokios apimtys. Užsirašykite visus duomenis, nes spėliodamos galite sugaišti daugybę laiko.
  1. Pagalvokite, kokie batai, aksesuarai tiks prie pasirinktos aprangos. Kai kurios suknelės reikalauja kruopštaus derinimo, todėl avalynę ir kitus aprangos elementus (dirželį, rankinę, papuošalus) apgalvokite iš anksto. Jei nemėgstate avėti aukštakulnių, įsitikinkite, kad prie suknelės tikrai derės lygiapadžiai batai. Tinkamai pasirinkta avalynė, aksesuarai padės susikurti nuoseklų įvaizdį.
  1. Pirkite drabužius, dėl kurių dydžio tinkamumo esate tikra 100 %. Jei įprastai perkate drabužius, kurių dydis – „M“, Jums nebūtinai tiks tokie pat drabužiai internetu. Suknelės matmenys paprastai pateikiami prie prekės aprašo esančioje dydžių lentelėje. Juos įvertinti būtina, nes šio tipo drabužis pasižymi ypatinga modelių įvairove. Jei dvejojate, visuomet galite pasitarti su el. parduotuvės konsultantais.
  1. Perskaitykite pirkėjų atsiliepimus. Dauguma el. parduotuvių klientų parašo komentarus apie įsigytą prekę, o tai naudinga būsimiems pirkėjams. Skaitydamos atsiliepimus galite sužinoti, pavyzdžiui, ar drabužių dydžiai nėra pamažinti, ar sklandžiai vykdomas prekių pristatymas.
  1. Pirkite tokio modelio drabužius, kuris Jums tinka. Pavyzdžiui, jeigu Jūsų figūros tipas – kriaušė, venkite pieštuko formos sijonų, „over-sized“ (pernelyg didelių, laisvų) ir prigludusių suknelių. Tokie drabužiai gali atrodyti gražūs, tačiau iš tiesų jie išryškina figūros trūkumus.
  1. Peržiūrėkite prekės apraše pateikiamus vaizdo įrašus. Įvertinkite, kaip vilkėdamas drabužiu atrodo modelis, kokia kokybe pasižymi šie drabužiai internetu. Suknelės audinys dažniausiai nulemia, ar ji tinka šiltuoju, ar šaltuoju sezono metu. Pasižiūrėjus vaizdo įrašą dažniausiai paaiškėja, kada drabužį geriausia vilkėti.
  1. Pasidomėkite, kaip prižiūrėti drabužį. Jeigu internetinėje parduotuvėje pateikta informacija apie drabužio priežiūrą, būtinai ją perskaitykite. Kai kurie drabužiai gali kainuoti itin mažai, nes jiems tinka, pavyzdžiui, tik sausas valymo būdas, jų negalima džiovinti džiovyklėje.
  1. Nuotraukos nėra vienintelis rodiklis. Svarbu ir atidžiai perskaityti prekių aprašus. Dažniausiai juose suteikiama esminė informacija. Nuotraukoje galima matyti drabužio dizainą, spalvą, tačiau labai svarbūs ir matmenys, sudėtis, priežiūros taisyklės ir kiti aspektai.

Rasti tinkamą proginį drabužį elektroninėse parduotuvėse tikrai įmanoma. Tai nėra taip sudėtinga, kaip kai kurie įsivaizduoja. Vadovaudamasi šiais patarimais, galite atrasti puikią suknelę greitai, patogiai ir nebrangiai.

Švenčių metu būkite išskirtinė

Besirinkdama, iš kur įsigyti drabužius šventėms, atkreipkite dėmesį į elektroninės parduotuvės pasiūlą. Ji turėtų būti plati ir įvairi tiek modelių, audinių, tiek dydžių atžvilgiu. Šventiniai drabužiai turi pasižymėti puošnumu, tačiau taip pat – ir užtikrinti komfortą, padėti pasirūpinti puikia nuotaika. Džiuginti, puošti gali tik idealiai tinkantys, patogūs drabužiai, todėl visuomet ieškokite geriausio varianto.  

2 komentarai(-ų) “Patarimai, kaip internetu įsigyti tobulą suknelę vasarai

  1. Aš pastebėjau, kad netobulos suknelės tampa tobulomis parinkus gerą apatinį trikotažą. Kai kurioms reikia push up liemenėlės, kitoms reikia figūrą formuojančių apatinių. Ką manot?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE