Pagrindinis > Namai > Troškinti bulvių ir varškės kukuliai

Troškinti bulvių ir varškės kukuliai

Reikės

5–6 bulvių;

200 gramų varškės;

 2 kiaušinių;

2 šaukštų krakmolo;

druskos;

pipirų;

2–3 šaukštų grietinės;

Aliejaus.

Gaminimas

Pirmiausia bulves nuskuskime, tuomet sutarkuokime jas burokine trintuve.

Varškę sumaišykite su kiaušiniais, krakmolu bei prieskoniais.

Tada varškę įmaišykime į bulvių tarkius.

Iš masės padarykime norimo dydžio kukulius ir apkepkime juos keptuvėje, į kurią įpilta šlakelis aliejaus.

Po to sudėkime į puodą, įpilkime šiek tiek vandens, dėkime grietinę, prieskonius ir troškinkime maždaug 15–20 minučių.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE