Pagrindinis > Dėmesio! > Naujųjų metų naktį – sustiprintas dėmesys saugumui

Naujųjų metų naktį – sustiprintas dėmesys saugumui

Policijos departamentas informuoja, kad pasitinkant 2021-uosius metus ypatingas dėmesys bus skiriamas karantino sąlygų laikymosi kontrolei ir gyventojų saugumo užtikrinimui. Nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val. keliuose vėl veiks kontrolės postai, kuriuose dirbs policijos pareigūnai. O prieš pat Naujųjų metų sutiktuves, nuo 21:00 iki 01:00 val. laikinai bus išjungtas pagrindinės Marijampolės Kalėdų eglės apšvietimas.

Daugiau informacijos apie judėjimo ribojimus – https://bit.ly/3n2qC1U

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla kreipėsi į Savivaldybių asociaciją, prašydamas imtis prevencinių priemonių ir riboti masinius žmonių susibūrimus sutinkant Naujuosius metus. Atsižvelgiant į šį kreipimąsi bei ypač sudėtingą epidemiologinę situaciją Marijampolėje šiais metais bus atsisakyta ir naujametinių fejerverkų, kurie į J. Basanavičiaus aikštę paprastai sutraukdavo gausų būrį marijampoliečių.

Marijampolės vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad siekiant užtikrinti viešąją tvarką Naujametinę naktį, policijos pareigūnai aktyviau patruliuos centrinėje miesto aikštėje bei imsis kitų priemonių stengiantis užtikrinti, kad žmonės laikytųsi reikalavimų ir nesibūriuotų.

Policijos departamentas primena, kad privačioje erdvėje draudžiama susiburti daugiau nei vienam šeimos ūkiui. Todėl, įtariant šio ribojimo pažeidimą, pareigūnai gali pasibelsti ir į privačių namų duris. Policijos departamentas ragina žmones Naujuosius metus sutikti namuose, susilaikyti nuo nereikalingo judėjimo į miestų centrus ar kitas savivaldybes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE